Изключителни резултати при пречистване на въздуха, по-ниска консумация на енергия

Абсорбаторите AEG се грижат за чистотата на въздуха с най-енергийно ефективните модели с енергиен клас А и по-висок. Съсредоточете се върху готвенето със семейството и приятелите си в по-безшумна и свежа кухня по по-енергийно ефективен начин.

Научете повече
МонтажНапълно вграден абсорбатор
Размер (см)90
Капацитет, Макс (m³/h)760
Ниво на шум, макс./мин (dB)57 / 45
Hob2Hood®
Hob2Hood®
Измиващ се филтър
Измиващ се филтър
Информация за продукта
Абсорбаторът 6000 Hob²Hood се свързва безжично с плота. Светлините се активират, когато включите плота, а скоростта на вентилатора се регулира в зависимост от степента на нагряване на плота. Кухня без миризма всеки път, когато готвите.
AEG - Абсорбатор за пълно вграждане - DGK6981HM
Абсорбатор Hands Free

Този абсорбатор има Hob2Hood - полезна Функция, която автоматично контролира мощността и осветлението. Оставете на Hob2Hood да контролира екстракцията на парите и Вие се фокусирайте върху готвенето. Така не се налага да пипате абсорбатора с омазани от готвенето пръсти. Естествено, винаги може да поемете управлението в свои ръце (ръчно управление)

Мощният мотор допринася за по-бързо пречистване на въздуха в кухнята

Този абсорбатор бързо пречиства кухнята от изпаренията при готвене. Това е така, защото усъвършенстваният абсорбатор има ефективен и мощен мотор.

AEG - Абсорбатор за пълно вграждане - DGK6981HM
LED светлините са интелигентният, ефективен избор за осветление на абсорбатора.

Нашите LED светлини използват много по-малко енергия и са с много по-дълъг живот. Освен това Ви осигуряват експертно осветление за детайлна видимост по време на готвене.

AEG - Абсорбатор за пълно вграждане - DGK6981HM
Възползвайте се от предимствата на LED осветлението

Възползвайте се от предимствата на LED осветлението. Ясната и ярка LED светлина е идеална при готвене и освен това е много издръжлива във времето.

Елегантна комбинация между дизайн и дискретност

Ективен филтър срещу мазнини, който работи ефективно, дискретно прикрит зад тънък иноксов капак. И филтъра и капака могат да се мият в миялна машина, което гарантира ефективна работа през цялото време.

Man folding towels
Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки