Информация за продукта

Издигнете готвенето на пара на следващото ниво, като придадете страхотен вкус и текстура на Вашите ястия. Tози комплект от 8 части от висококачествена неръждаема стомана, който се предлага в пълна гама от размери, е идеален за всички видове продукти - от риба и месо до ориз и зеленчуци. Малките перфорации позволяват на парата да циркулира около храната, като същевременно се отделя излишната вода, което Ви позволява да приготвите сочни и вкусни ястия. Комплектът е оптимизиран за използване в парови фурни и миене в съдомиялна машина и включва 8 части от неръждаема стомана.
Прочетете повече

Предимства

Професионални резултати всеки път. С комплекта за готвене на пара

Професионалният комплект за готвене на пара от 8 части. Осигурява изключителни резултати. Всеки път. Осигурява максимална ефективност на опциите с пара на Вашата фурна. Лесно готвене на пара. За здравословна храна по всяко време.

Насладете се на издръжливостта на висококачествената неръждаема стомана.

Материалите от издръжлива, висококачествена неръждаема стомана са подходящи за съдомиялна, както и за съхранение на храна в хладилника.

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Имате проблем?

Прочетете помощните материали и получете помощ на страницата ни за Поддръжка, за да намерите бързо решение и да сте готови да продължите.

Гаранция

Поздравления за закупуването на Вашия AEG уред.

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да резервирате услуга или да получите отговори на други Ваши въпроси. На Ваше разположение сме по телефон и електронна поща.