Информация за продукта

Комплектът съдове "всичко в едно" на AEG предлага безкрайни възможности за готвене. Състои се от 28 см тиган с незалепващо покритие, 4L тенджера и по-голяма 6L тенджера с включени капаци и цедка за паста от неръждаема стомана. Това е всичко необходимо за по-ефективно ежедневно готвене.

Предимства

Съдовете на AEG от устойчива неръждаема стомана могат да се използват на всякакви плотове.

Съдовете за готвене на AEG са съвместими с всякакви плотове - индукционни, лъчисти или газови. Повърхността от инокс означава оптимално разпределение на топлината, осигурявайки най-добри резултати при готвене всеки път.

Стабилната основа на съда гарантира ефективно и равномерно разпределение на топлината.

Съдовете за готвене на AEG с плътна и устойчива основа осигуряват по-добро свързване с индукционния плот с гаранция за равномерно и ефективно разпределение на топлината по повърхността.

Цедката за паста от неръждаема стомана и големият тиган са предназначени за бързи ястия с паста.

Приготвянето на бързи ястия с паста зависи от правилната подготовка. Големият тиган и цедката за паста от неръждаема стомана на AEG предлагат точно това. От прецизно готвене до цялостно изцеждане, насладете се на редица ястия за по-кратко време.

Лесно и ефективно готвене и почистване на покритието на съдовете AEG.

Покритието на съдовете AEG осигурява готвене без риск от залепване. Не се изисква добавяне на допълнителна мазнина. Покритието е лесно за почистване без необходимост от търкане.

Помощ

Знаете ли, че можете да разрешите по-дребни проблеми без да запазвате услуга? Потърсете за вашия проблем по-долу, за да започнете.

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG Поддръжка
Man folding towels