.
.

Нова ера за технологията и дизайна

Тук е новият революционен подход в грижата за любимите дрехи. Иновативната комбинация на AEG от потребителска обратна връзка и наука, превръща прането в много повече от почистване. Най-после можете да имате увереност при грижата дори за най-деликатните дрехи, с технология, която истински защитава нишките, цветовете и текстурите. 

Жена с внимателно изпрана копринена блуза

Интуитивни иновации, стилен дизайн

Очаква Ви безпрецедентно изживяване - комбинацията от първокласно качество и технологични новости, съчетани с немски дизайн, ще Ви донесат усещане за иновативност от ново поколение. Нашата нова серия перални машини не представлява просто подобряване на продуктите. Тя предлага цялостно преосмисляне на прането. Защото ние в AEG сме винаги една стъпка напред.

Близък план на стилни бутони за управление
 • Анимация, показваща допълващия се стилен дизайн на нови пералня и сушилня
  1
  Перфектен тандем

  Насладете се на стилна симетрия в дизайна и взаимно допълваща се технолигия за грижа, като комбинирате пералната машина със съответстващата сушилня.

   

 • Анимация, показваща стилния дизайн на вратата на пералята
  2
  Първокласен стил

  Гладки извивки в съчетание с първокласни, ергономични акценти на дизайна в металик - защото пералната техника също може да бъде красива.

 • Анимация, показваща симетрията на дигиталния контролен панел
  3
  Интелигентно управление

  Поемете пълен контрол с атрактивния потребителски интерфейс, който е лесен за управление и много отзивчив.

 Уникална технология във всяка серия

Всяка серия перални машини и сушилни използва своя уникална технология. С покачване на серията, всеки уред предлага по-високо ниво на грижа за материите. За оптимални резултати, препоръчваме Ви да комбинирате пералната си машина със съответната за нея сушилня. Гарантирано успешен тандем, който трансформира дрехите Ви в уюта на Вашия дом.

Нашите серии перални машини

Открийте всички перални машини 

 • Серията AEG 6000 с технология ProSense®
  Серията AEG 6000 с технология ProSense®

  Интелигентните сензори измерват всяко зареждане, изчислявайки времето, количества вода и електроенергия, които са нужни за изпирането. Независимо дали изпирате само една риза или голямо количество пране, дрехите Ви никога не са изпирани повече от необходимото.

  Вижте перална машина от серията AEG 6000

   

      

 • Серията AEG 7000 с технология ProSteam®
  Серията AEG 7000 с технология ProSteam®

  Прекарайте по-малко време в гладене и се насладете на до 30% по-малко гънки с новата мощна PlusSteam, която завършва цикъла на изпиране с пара, която изглажда, освежава и се грижи за дрехите.

  Вижте перална машина от серията AEG 7000

 • Серията AEG 8000 с технология ÖKOMix
  Серията AEG 8000 с технология ÖKOMix

  Първата технология за перални машини, която разпределя Първа по рода си технология за равномерно смесване и разпределяне на препаратите, така, че да докоснат и почистят всяка нишка.

  Вижте перална машина от серията AEG 8000

Нашите серии сушилни

Открийте всички сушилни

Сравнение между свит вълнен пуловер пране и такъв, изпран с технологията AbsoluteCare® на AEG, който не се е свил

Гаранция за вълнените пуловери

Досега не сте дръзвали да слагате вълна, коприна или връхни дрехи в сушилня? Вече можете да сушите всичко, което изперете, с персонализирани програми, които се грижат дори за най-деликатните материи. Сериите сушилни AEG 8000 със системата AbsoluteCare® предоставят специализирани програми за вълна, които имитират хоризонтално сушене - за да могат любимите Ви пуловери за ръчно пране да бъдат изсушени, без да се свият - гарантираме Ви.

Серията сушилни AEG 8000
 • Серията AEG 6000 с технология ProSense®
  Серията AEG 6000 с технология ProSense®

  Сензорите за влажност и температура автоматично определят времето за сушене и енергийното потребление за всяко зареждане, за да се запазят текстурите на дрехите и да се избегне прекалено изсушаване.

  Вижте сушилня от серията AEG 6000

 • Серията AEG 7000 с технология SensiDry®
  Серията AEG 7000 с технология SensiDry®

  Влагата се извлича от материите при температура наполовина по-ниска от обикновените сушилни, за да не бъдат дрехите изложени на прекалено много топлина - и да се запази видът и мекотата им, както когато са били нови.

  Вижте сушилня от серията AEG 7000

 • Серията AEG 8000 със система AbsoluteCare® System
  Серията AEG 8000 със система AbsoluteCare® System

  Осмелете се да сушите деликатни вълнени плетива, коприна и връхни дрехи, с уникалните програми, които адаптират движенията на барабана и температурата за сушене за всяка материя.

  Вижте сушилня от серията AEG 8000

Копринена блуза и златно бижу

 Нека оспорим остарелите навици за пране

За да изглеждат дрехите като нови, пране след пране, е нужна вяра в способностите на пералните машини и сушилните. Най-после, с AEG можете да перете и сушите с увереност дори най-деликатните материи - копринени блузи, вълнени пуловери, водоустойчиви връхни дрехи - без опасения, че ще ги повредите.