Информация за продукта

Ултразвуковата писалка за премахване на петна е предназначена за упорити петна - от мастило до кафе - като предварително третира дрехите преди да бъдат изпрани. Прилага се върху проблемната зона. Оставете водата и перилния препарат да заработят заедно с ултразвуковата технология. След това изперете за впечатляващи резултати при различните тъкани.

Предимства

Ултразвуковата технология отпуска петната преди тъканите дори да бъдат изпрани.

С ултразвуковата писалка за отстраняване на петна дрехите излизат по-чисти след прането. За петна от мастило до разляти напитки, ултразвуковата технология се грижи за тях. Просто третирайте предварително всяко петно с писалката и очаквайте ефективни резултати.

Петна, предварително обработени с ултразвуковата писалка, се почистват по-лесно при пране.

Обработвайте петната с ултразвуковата писалка преди пране за по-добри резултати. От мастило до кафе и червило - всичко се изчиства благодарение на най-доброто в ултразвуковата технология.

Ултразвуковата писалка за премахване на петна е ефективна към петната и деликатна към тъканите.

Ултразвуковата писалка за премахване на петна се грижи по-добре за дрехите, отколкото при ръчно пране. Ограниченото триене свежда щетите до минимум, като в същото време е ефективна към петната и нежна към тъканите.

Аксесоари

Помощ

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG
Man folding towels