Информация за продукта

Със своето иновативно керамично покритие, тавата Easy2Clean Ви позволява да готвите без хартия за печене, но също така не позволява залепване на мазнини и мръсотия. Така че всичко, от което се нуждаете, е гореща вода, мокра кърпа и малко сапун за миене, за да я почистите безпроблемно.

Предимства

Можете да поставите храна директно върху повърхността на тавата Easy2Clean.

Тавата Easy2Clean има иновативно керамично покритие, което Ви дава свободата да поставяте храна директно върху повърхността на тавата и да готвите без хартия за печене или допълнително намазване с мазнина. Освен това мръсотията няма да залепне, така че забравете за досадните залепнали остатъци.

Измийте лесно тавата Easy2Clean благодарение на нейното керамично покритие.

Пропуснете накисването, търкането и агресивните химикали, защото измиването на тавата Easy2Clean след готвене е лесно благодарение на покритието XERADUR 2 от ILAG®. Всичко, от което се нуждаете, е мокра кърпа, топла вода и малко сапун, за да я почистите.

AEG - Тава за печене - A9OOAF11

Тавата Easy2Clean е безопасна за използване до 230°C във фурната.

Издръжливата тава Easy2Clean има керамично покритие, което е запечатано без използване на синтетични съединения на PTFE и PFOA, така че не е нужно да се притеснявате, че отделя токсични пари при високи температури. Позволява Ви да готвите уверено и безопасно.

Аксесоари

Помощ

Притежаваш ли вече този продукт?

Регистрирай продуктите си на MyAEG и открий всичко, което търсиш, на едно място.

  • Безпроблемно обслужване и поддръжка
  • Лесен достъп до ръководства за употреба и документация
  • Специални оферти и отстъпки
Присъедини се към MyAEG
Man folding towels